KAMPÜSLER PATLAMAYA HAZIR ;


Gerginliğin her geçen gün artarak devam ettiği ülkemde toplum mühendisleri yaptıkları araştırmalarda insanların duygusal yoğunluk neticesinde sonucunu düşünmeden hareket ettikleri kanaatine varmışlar.

Şehitlerimiz ile her gün kahrolmaya ve üzücü haberler almaktan toplum olarak psikolojimizin ve ruh sağlımızın yerinde olmadığını kendi adıma söyleyebilirim.

Beni asıl endişelendiren ise Üniversitelerin açılması ile önce kırsal da daha sonra şehir merkezlerinde süren terörize olaylar ve çatışmaların yeni bir boyut kazanarak kampüslerde devam etme olasılığıdır.

Binlerce öğrencinin  " Dar alanda kısa paslaşmalar ! " şeklinde sürecek olan temaslarının kaçınılmaz sonların habercisi olduğunu düşünüyorum. Tahrik kar ve Vandallıkta sınır tanımayan illagal örgüt mensupları ve sempatizanları Milliyetçi Ülkücü gençler üzerinden ülkemizde ki terör olaylarını üniversitelere taşıyarak yangının büyümesini ve yayılmasını isteyeceklerdir.Bu konu hakkında sorumluları uyarıyor gerekli tedbirleri ivedi almalarını bekliyoruz.

HANİ HEPİMİZ ORDAYDIK ;

Hdp parti binasına yönelik olaylar nedeniyle cumhuriyet savcılığının talimatı ile ifadeye çağrılan vatandaşlarımız için dün gece saat 22:30 da Anafartalar polis karakolunun önüne destek için giden yine SEN,BEN, BİZİM OĞLAN MİSALİ YİNE AYNI TAYFA VE AYNI YÜZLER vardı?ifadelerini veren Vatan Millet sevdalısı gençler için bizde ordaydık ,bizde vardık diyerek onlarca vatandaş dilekçeleri imzalayarak yetkililere sundular ..Eee hani hepimiz ordaydık Sosyal paylaşım sitelerinde dönen binlerce bizde ordaydık hastaglarına ne oldu !!! Galiba gene üfledik mi mangalda kül bırakmadık.Gelenlerden destek verenlerden Allah razı olsun,iyi ki sizler varsınız..

KENDİNİ AKILLI SANANLAR ;
Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
"Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?"
Doktor, "Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız?", der.
Adam, "Ooo! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova, kaşık ve fincandan büyük."
"Hayır," der doktor, "normal bir insan küvetin tıpasını çeker."
Ders: Akıl, sadece bize sunulanlar dışında çözüm bulmaktır??

Lütfen normal insan gibi davranın,en geçerli çözümün ve yolun benimkisi demek den vazgeçin , Yanılma payınızın her zaman olduğunu unutmayın ,,,, size dayatılan seceneklerin dışında başka yollarında olduğunu düşünün ve önemlisi 1 KASIM ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYECEK BİR SEÇİM BUNU ASLA UNUTMAYIN?Tıpayı çekelim !!!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.