TÜRKİYE Haber Girişi : 25 Ağustos 2014 12:44

KEPSUT'TA ÜNİVERSİTE SEVİNCİ KAYITLAR 1 EYLÜL'DE

KEPSUT'TA ÜNİVERSİTE SEVİNCİ  KAYITLAR 1 EYLÜL'DE
KEPSUT'TA ÜNİVERSİTE SEVİNCİ KAYITLAR 1 EYLÜL'DE Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Durmak yok, yola devam" dedi

KEPSUT'TA ÜNİVERSİTE SEVİNCİ

KAYITLAR 1 EYLÜL'DE

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Durmak yok, yola devam" dedi
AK Parti'li kimliği ve davasına inanan kişiliği ile en iyisini yapma azmiyle çıktığını belirttiği Belediye Başkanlığı yolunda "Biz gerçekten bıraktığımız yerden başladık demiyor devam ediyoruz." diyen Cankul hizmet alanına giren yeni kırsal mahallelerin de merkez standartlarına kavuşması için yoğun mesai yaptıklarını dile getirdi. 1 Eylül'de kayıt alınacağını kaydeden Başkan Cankul, ulaşım, yatırım ve eğitimde yapılan yeni düzenlemelerle Kepsut'un gelecek 5 yılda parlayan yıldız olacağını söyledi. Büyükşehir statüsüyle değişim yaşayan ilçenin Büyükşehir hizmetleri açısından gerekli desteği gördüğünü belirten Cankul seçim öncesi verilen sözlerin tutulduğunu söyledi.
KEPSUT'TA ÜNİVERSİTE SEVİNCİ
Kepsut Yabancı Diller Fakültesi 1 Eylül'de kayıtlara başlayacak. Seçim öncesi mitingde vatandaşların en çok istediği üniversite konusunda sona gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Cankul katkılarından dolayı Başkan Edip Uğur'a teşekkür etti.
SÖZ VERMİŞTİK YAPIYORUZ
Davam var. Bunun gereğini en iyi şekilde yapmak için çalışıyorum.Bünye olarak fiziki anlamda yıpranıyor olabilirim. Bu görevi en iyi şekilde yapma zorunluluğunu hissediyorum. Dertleri ile dertlenmek azaltmak için elimden geleni yaparım. Dedik ki hizmetleri en uzak noktadan başlayıp merkeze doğru geleceğiz. O mahalleleri de merkez standardına getireceğiz. 47 kilometre uzaklıklardaki alt yapıları içme suyu yapıları üst yapıları bitmek üzere tamamlandı sayılır.
CAMİLERE KALORİFER KONFORU
Çocuklarımızı da unutmadık, oyun parkları kurduk. Cami kaloriferli sisteme dönüştü. Yaylabaşı mahallesinde hayır düğün yeri yapıyoruz. Yeni bir köy binamızı tamirata aldık.350 Metrekare kapalı alan oluşturduk. Asfalt çalışmalarına da oradan başlandı.Büyükşehir aracılığı ile asfalt bitirildi.İçme suyu takibimiz altında.Büyükşehir Belediyesi yükün bir kısmını alırken bu işin takip kısmını da veriyor.
MAHALLELERİMİ VE SIKINTILARI BİLİRİM
Parti 14 Ağustosta kuruldu.Kepsut'ta kurucu yönetim kurulu üyesi olarak ta ben buradaydım.Bunun için 7 senede ilçe başkanlığım var.2009 da belediye başkanı oldum. Bütün mahallelerin ne sıkıntısı var bilirim.Bunları aciliyet durumuna göre program dahilinde çözmeye giriştik.BASKİ ekip ve ekipmanını kurdu burada da içme suyu sorununu da çözüyor terfi sistemi ile.Mahalle içindeki yollarda tamamlanacak.Büyük ve küçük katrancı mahallelerine de geçilecek.10 mahallemizin sıkıntıları giderilecek.
KAMP EĞİTİM MERKEZİ PROJESİ
500 seyirci kapasiteli 2010 yılında yapılan bin metrekarelik bir kapalı spor salonu yapılıyor yanında stadımızda var. Bununla ilgilide projemizi yürütüyoruz. Kapalı halı sahası yüzme havuzu da vaat etmiştik onu da yaparsak 45 bin metrekarelik bir alanımız var. Kırsal mahallelerimiz için bir çok mahallenin yararlanabileceği bir yere halı saha yapmak projelerimiz içerisinde. Belediyeye ait yerlerimiz var, dolayısıyla kamp eğitim merkezinin Kepsut'a yapılması içinde taleplerimiz var.Yer sıkıntımız yok. Cezaevi altında tahsis edebilmek için uğraş veriyoruz. Bu merkezin altyapı çalışmalarını üstleneceğiz. İlçemizin gelişmesi açısından önemli bir gelişme olacak diye düşünüyorum.
ÜNİVERSİTE SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Rektör ve yardımcılarına çok teşekkür ederim. Seneto üyelerine de. ısrarla 4 yıldır takibe almıştık. Bizde altyapı hazırladık. Yüksek okul, Yabancı diller BAÜ Kepsut Yerleşkesi olarak 900 öğrenci alacak.
Binamızı yaptık. Belediye olarak hiçbir yerden maddi destek almadık.Otopark olarak kullanılan alanı boşalttık.Bahçe kısmında çalışmalar devam ediyor kayıtlar 1 Eylül'de başlayacak.Yetkiyi sayın Edip Başkan' dan aldık. Bu işin Bitirilme aşamasında yine yardımı oldu. Edip Bey, düzenlediğimiz miting alanında vatandaşa en çok ne istersiniz diye sormuştu. Üniversite dile getirilmişti. Sözler tutuldu.Halkımıza söz verdiğimiz gibi sözümüzü tutmaktan son derece mutluyum dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.