KEŞKE BUNU DİYEBİLSEYDİNİZ BAŞKANIM !!!

KEŞKE BUNU DİYEBİLSEYDİNİZ BAŞKANIM !!!
"Yüce Türk milletinin yüreği şehitlerimiz ile kanarken,güzel ülkemizin dört bir yanı terör olayları ile sarsılıp,sınırlarımız ihlal edilmektedir.Güvenlik güçlerimiz ile halkımıza ve iş yerlerine yönelik saldırılarla can ve mal kayıpları had safhaya ulaşmıştır. Korku ve endişe içindeki halkımız var iken bizim DÜNYA BAlikeSİRLİLER GÜNÜ etkinliğinde konserler vererek,eğlenceler yapacak kadar duyarsız olmamız beklenemez..Sanatsal etkinlikler devam edecek fakat FERHAT GÖÇER konseri ileri ki bir tarihe ertelenmişdir.."
sadece ben değil binlerce Balıkesirli bu duyarlılığı sizden beklerdi sayın Başkanım....fakat "çok önceden alınmış bir karardı iptal edemeyiz " diyeceksiniz....
konser alanını dolduran vatandaşlarımız da MAHALLE YANARKEN O...PU SAÇINI TARARMIŞ misali eğlenecek öyle mi ?
Üzgünüm Başkanım gerçekten çok üzgünüm Karesi Belediye Başkanı benim tanıdığım ve bildiğim Yücel Yılmaz bu değil...
Bu konser verildiği anda göreceksiniz ki Şehir ve Belediye olarak ülke gündeminde ki yerini yaptığı eğlenceler ve konserler ile alacaktır...
son bir kez daha düşünmenizi sizden istirham ediyorum...
Yoksa bizim ülke olarak içinde bulunduğumuz şu zor süreçte bazı şer güçlerin ekmeğine yağ sürecek adeta kahkalarla ve eğlencelerle yüreklerdeki yangınları söndürmeye çalışan anlayış diye tarihe geçeceğiz ..
unutmayınız ki BİR İÇ SAVAŞ'ın kanlı provalarını yaşamaktayız....
SAYGILARIMLA...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.