Hava Durumu Meteoroloji ISTANBUL Haber Girişi : 08 Ağustos 2023 08:12

Meteoroloji’den Çarşamba uyarısı: 26 derece birden… Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa, Çanakkale

Meteoroloji’den Çarşamba uyarısı: 26 derece birden… Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa, Çanakkale
Basra, El Nino, Afrika sıcaklarıyla topyekün mücadele eden Türkiye için yeni alarm verildi. Nem oranı yüzde 90’lara kadar çıkarken kıyı kesimler uyku nedir unuttu. Son dakika verilen bilgilere göre Çarşamba günü Edirne’den o giriş yapacak. Edirne, Kırklar

El Nino sıcakları gitti, Eyyam-ı Bahur kabusu geldi. Edirne’den Diyarbakır’a kadar nefes aldırmayan sıcaklıklar ülkeden çıkıyor. Yerine ise bu kez mavi kodlu hava dalgası geliyor. Meteoroloji Marmara Bölgesi için uyarıyı yaptı. Termometre o rakamı görecek…Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa, Çanakkaleliler bu uyarı size…

img-4404-001.jpeg

26 DERECE BİRDEN GELİYOR!

Afrika sıcağı masadan kalkarken yerine Balkanlar esintisi geliyor. Yağmurla beraber ülkeye giriş yapacak olan rüzgar ve sağanak yağış Edirne’den merhaba diyecek.

img-4370-003.jpeg

SALI GİRECEK ÇARŞAMBA FIRTINA ESTİRECEK

Alınan son dakika bilgilerine göre yeni hava dalgasının Balkanlardan yola çıktığı öğrenildi. Sosyal medyada konuya ilişkin şu bilgilendirme yapıldı:

“Son Dakika: Balkanlar yola çıktı. Ülkemize doğru hareket etmeye başladı. Yarın (Salı) giriş yapmaya başlayacak. İstanbul'da çarşamba gündüz sıcaklık 24-26 derecelere, gece ise 19-20 derecelere inecek. Poyraz rüzgarı ile bazılarının tüyleri diken diken olabilir, üşüyebilir...”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.