NEDEN Mİ KAYBETTİK !!!‏

Satırlarıma klasik bir cümle ile başlamak istiyorum "Keşke haklı çıkmasaydım"
Maç sonu eve geldiğim gibi ailemle yemek masasında değerlendirme yaparken,yazmış olduğum köşe yazımda haklı çıkmamayı çok isterdim. Keşke insanlar o yazının altına 
-olcay bak gördün mü hani yenemezdik
-sen işi bilmiyon bilader senin yazacağın yazının da ben taa!!!
gibi gibi secenekleri çoğaltmam mümkün olan çok şey yazıp da beni ağır bir şekilde eleştirselerdi de!! ben haklı çıkmasaydım inan razıyım dedim...
Kafalardaki sorulara gelelim ve maçın kısa bir analizini acizane yapalım dostlar...
Avrupa yorgunu Beşiktaş 3-5-2-1 sistemini beklediğim hocam dan 4-3-2-1 sistemi ile yanılmadığım bir şekilde sercan ilerde tek forvetle oyunu kendi sahasında kabul eden bir anlayışla ve yazımda da berlirttiğim gibi kontraatak bir futbol ile ilk 60 dakikayı dolduracağını maçın seyrine görede çift forvet anlayışına geçebileceğini düşünmüştük.Nitekim öyle de oldu..
Mevcut kadroyu gören bilic Olcay Şahan,Mustafa pektemek,Veli Kavlak,sivok gibi oyuncularını yedek soyundurarak ilk 11 de sahaya sürmeye bile gerek görmedi.
Sen kendi sahanda kendi seyircin önünde kabullenmiş bir kadro ve kabullenmiş bir oyun dizilişi ile hareket edersen,kaza bela bir gol belki bulurum anlayışı ile yenilgiyi zaten kabul ediyorsun demektir.
Benim aklımında anlamadığı şu dur ki klasik 4-4-2 sistemi ile oyuna gökhan ve sercan ikilisi ile neden başlanılmadığıdır.kim kim den neden çekiniyor, Adamlar yorgun sür sahaya takımını yenilirsem fark yemiyeyim yada belki berabere kalırım anlayışıyla geriye yaslanık bir takım hüviyeti ile geçen bir ilk yarı sonrasında ikinci yarıdaki çırpınışlarda fayda getirmedi..
Maçın kırılma anı Ersan'ın sercan ı düşürmesinden dolayı görmediği, göremediği KIRMIZI kartlık POZİSYONDUR.;Herkes tarafından da kabul edilen bu pozisyonun kırmızı kartla neticelendirilmesi mutlak bir fayda sağlarmıydı tartışılır zira, fenerbahçenin 10 kişi kaldıktan soran maçı çevirmesi yada beşiktaş'ın 9 kişiyle 4-3 maç kazanması gibi örnekler var. kim ne derse desin hak yerini bulmalı kırmızı kart gösterilmeli ve oyunun akışının değişip değişmeyeceği gözlene bilinirdi.
Bizi zaten Beşiktaş yenmedi bi kendi kendimizi yendik.bizi Gökhan Töre'nin insan üstü mücadeleci ruhu ve azmi yendi
Balıkesirspor 0 Gökhan Töre 1
Sahanın bu hafta da en iyileri bence yine İlhan Tepe ve Aykut Çeviker idi..
Hiç darılmaca gücenmece yok sevgili hocam seni sever ve sayarız fakat ne olur korkak futbolunu hiç değilse kendi evimizdeki maçlarda bari oynatma.
Çok sevgili Hocam Pozisyon zenginliği bireysel becerilerden değil takım oyunu ile cesaretli bir oyun dizilişi ve kurgusuyla başlar.Yenilelim ama hiç değilse saç baş yolan pozisyonlara girerek yenilelim...
Yenilelim ama hiç değilse "olsun be valla iyi top oynadık be" diyerek yenilelim.
Maçın istatikleri ortada gol pozisyonu,ceza sahasına orta,asist sayısı, herşeyi ortaya koyuyor...
Psikolojik bir yerdeki ağır baskıdan derhal kurtulmamız lazım bunun içinde takım mücadelesi şart.
Herşeye rağmen umutla yarına bakıyor ve değerli dostlarımında destekleriye takımın arkasında durmaya devam etmelerini bekliyorum Başka Balıkesirspor yok....
SAYGILARIMLA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.