O CİNCON BURAYA GELECEK......

O CİNCON BURAYA GELECEK......

Her ne olursa olsun Hangi sonuç alınırsa alınsın,hatta farklı bir mağlubiyet alınsın,haftalarca puan yüzü göremesekde Balıkesirspor,Balıkesirspor dur .... Gönlümüzde ve ruhumuzda tek aşktır,armanın varlığı ve sevgisi bizi destek konusunda geri adım attırmayacak ve hep var olacaktır.
Bugün oynanacak olan Galatasaray maçında saha ya çıkacak olan her futbolcumuz bizim evladımız,kardeşimiz ve kahramanımız dır.Geçmişde yaşayıp giden bazı futbolcuları ilahlaştıran onları yerlere göklere sığdıramayan "eksikliğinizi yaşıyoruz" gibi akılsızca güdümlü söylemlerle bazı kişilerin beklentilerine cevap verici söylemlerde hala bulunanlarında iyi niyetli bir yaklaşım sergilediğini de düşünmüyorum.Giden gitmiştir arkadaş hiç kimse bu kulüp den büyük değildir isterse dünya starı olsun,bizimle mücadele eden futbolcu kardeşlerimizi hep birileriyle kıyaslamanın da kimseye faydası olmadığı gibi şer güçlerinin nifak tohumlarının yeşermesini sağladığı da gün gibi aşikardır.
Görüyorum ki Bilet fiyatlarını eleştiren yazım üzerinden Hala Kongrenin kuyruk acısını yaşayan bazı zat-ı muhteremler fırsat bu fırsat vurun abalıya misali konuyu saptırıp Resmen Yönetim ve Başkan düşmanlığını körüklemenin peşine düşmüşlerdir.bilet eleştirisi ile Yönetim ve Başkan eleştirisi farklı hususlardır.
Bu yönetim ve Başkan Başarılıdır sonuç her ne olursa olsun hep de öyle kalacaktır.bu günlere sizi kim getirdi,nasıl getirildi ve hangi süreçleri yaşadık hafızalarımızı yoklarsak başarının ne demek olduğu ve neden söylediğime de hak vereceğinizi düşünüyorum
Balıkesir de yaşayan bukelemun Balkes taraftarı olupda cincon sevdalısı bıyık altı gülmeyi bekleyen dostlara da tavsiyem bugün alınacak bir mağlubiyetinizde sizleri yüzünüzden tanımak hiç de zor değil,kazanmamız mucize de değil..
Çok uzun bir maratonun ilk metrelerinde bulunduğunuz yer değil bitiş çizgisindeki yeriniz önemlidir.
sonuç her ne olursa olsun bu takım SÜPER LİG de kalıcıdır.Boşuna kongre hesapları yapmayın koyun listenizi cebinize ve Caykur rize maçı sonrası kongre tarihi alınır beklentilerini de unutun...
OLCAY GÜNGÖR
   KÖŞE YAZARI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.