Padişahı Veziri Yakar....!

Siyasette Çok uzağa gitmemek lazım Eğer size birisi zarar veriyorsa siyasetçiyseniz Yardımcınız belediye başkanıysanız vekiliniz ya da başkan yardımcısı olsun veya her gün yanınızda sizinle gezerler ve toplumda göze batarlar, insanlar Sizden değil'de sizin yanınızdakinden ve yanınızdakinin yaptıklarından sizi sorumlu tutarlar. Siyasetçi,Bürokrat,Gazeteci topluma örnek olmalıdır. Toplumda âhlak kuralları var.Örnek vericem, kimse üstüne alınmasın.(Adam müdür iki sevgilisi var).Sanki sizi gören duyan yok.İnsansanların gözü önünde olurmu olmaz.Kurum il Müdürü Daire Başkanları  daha dikkatli olması gerekiyor. 

Ya siyaset yapmayın yada Tayland'a gitmeyin.Bu İşleri yapan siyaset yapmasın. 

Sizi yıpratan size zarar veren yannızdaki çok güvendiğiniz arkadaşlarınız Akrabalarınız farkınızda olmadan size zarar verirler nokta. Eline telefonu alan kendini gazeteci sanıyor. İftira atmayın kardeşim.İnsanların ailesini özel hayatını haber yapmayın.Bunun adı ṢANTAJDIR.. Bu suçtur..!

Bunun örnekleri çok saymakla bitmez bu yazımda isim vermeyeceğim .Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az Yerel seçimde sonuçlara bakınca bu yazımı hatırlayın Sayın belediye başkanları ..Herkese sevgiler selamlar...!

Yeni YILINIZ KUTLU OLSUN. SAĞLIKLI MUTLU NİCE YİLLARA...!

2024 YILI SAVAŞSIZ,DEPREMSİZ,ACISIZ BEREKETLİ BİR YIL OLSUN...!