PARA PARAYI ÇEKER MİŞ !!!!‏

Merkezi ABD nin İllinois eyaletinde bulunan ve Chicago lu ünlü avukat Paul P.Harris'in 1905 yılında kurduğu ve bugün milyonlarca üyesi bulunan ROTARY kulübü nün Balıkesir deki üyeleri her alanda büyümeye devam ediyorlar.

Rotary kulübü nün kuruluş amacı ve hizmeti konusunda çok çeşitli söylentiler olsa da dev işletme sahiplerinin buna üye olduklarını düşünürsek Allah çarşınıza Pazar versin demek geliyor içimden.

"İyide kardeşim konuya gel" der gibi sözlerinizi duyar gibiyim.Sevgili dostlar bu kulübe üye olan çok ünlü bir işletmenin sahibi Rotaryan  hanımefendi nin kurmuş olduğu Organizasyon şirketi Balıkesir belediyesinin bir çok organizasyon işlerini,açılışlar,kokteyliler,yemeler,içmeler,ağırlamalar falan bu şirketin bir birinden şık mini etekli ve alımlı genç bayanları tarafından profesyonelce gerçekleştirilir, iki kilo kuru pasta,soğuk gazlı ve meyve sulu içeçekler sunularak verilen bu hizmet fatura edilerek Belediyemizden tahsil edilir.

Daha önceleri tasarruf amaçlı bu işler fırıntaş bünyesinden temin edilirken şimdiler de orginizasyon şirketlerine devredilerek para kazanmaya ve kalkınmaya çok ama çok ihtiyacı olan !!! bu şirkete verilir..benim merak ettiğim ise; Faturanın el altında bulunan KDV dahil toplam tutarın ne kadar olduğu ?

 Başka şirketlerden de teklif alınmış mıdır ?

Belediyemiz ile bu şirket arasında özel bir anlaşma yapılmış mıdır ?

Organizasyon nun hizmet faturasında ayrıntılı olarak kalem kalem belirtilmişdir?

Şirketin ismi,Rotaryan kulüp üye numarası şahsımda saklı olup istenirse verebileceğim işletmenin kayırıldığı ifadeleri gerçekmidir ? şimdiden teşekkürler

SAYGILARIMLA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.