DÜNYA Haber Girişi : 13 Eylül 2015 00:48

PKK'dan KKTC'ye siber saldırı..

PKK'dan KKTC'ye siber saldırı..
Terör örgütü PKK, bu kez KKTCde gündemde.. İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesabını ele geçiren PKK, bir süredir Güneydoğuda yaşanan gerginlikle ilgili iletiler paylaşıyor. İşte detaylar..

Terör örgütü PKK sosyal medya üzerinde KKTC'ye da saldırı düzenledi.

Yaklaşık bir saat önce KKTC İçişleri Bakanlığı'nın Facebook hesabı, PKK Hack Team tarafından ele geçirildi. 

 

Sayfanın profil ve kapak fotoğraflarına, hemen terörist resimleri koydular. Sözde özgürlük mücadelesi başlıklı iletiler paylaşarak, terör örgütün ele başı Abdullah Öcalan'ın serbest kalmasını isteyen mesajlar yayınlanıyor..


KKTC İçişleri Bakanlığı'na ait sosyal medya hesabı PKK'lı siber korsanlar tarafından hacklendi. Hacklenen sosyal medya safyasının profil resmini PKK bayrağıyla değiştiren siber korsanlar, PKK ve terörist başı Abdullah Öcalan lehine paylaşımlarda bulundu.

KKTC İçişleri Bakanlığı'nın hesabında bu tür paylaşımları gören KKTC vatandaşları şaşkınlık yaşarken, yetkililerin konudan haberdar olmaması ve olaya müdahale etmemesi pes dedirtti.

PAYLAŞIMLAR ŞÖYLE:
Serok Apo Özgür Olmadan Sonucu Ölüm Olursa Dahi Saldirilarina Devam Edecektir.
Biji Serok Apo
Pkk Hack Team
Bu Savaş TAyyip Erdoğan'ın Saltanat kurma savaşıdır. Kürdistan Halkı buna direnirken, Tüm Türkiye halkını da aynı duyarlılığa davet ediyoruz
PKK Hack Team
Kürdistan'da TC Devletinin Yürüttüğü kirli savaşı YAyınlayacak cesur yayın kuruluşları olmalıdır. Bugün Kürdistan'da Silopi, Yüksekova, Lice'de Halkın Öz SAvunma direnişi karşısında TC devleti katliamcı bir çığırtkanlıkla saldırı yapmaktadır.
PKK Hack Team
KKTC İçişleri Bakanlığı
TAyyip ERdoğan SAltanat kurabilmek için SAvaş yürütmektedir.PKK Hack Team
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.