SAĞDAN SAY 11,SOLDAN SAY 11‏

SAĞDAN SAY 11,SOLDAN SAY 11‏



 Balıkesirspor'umuz süper lig statüsünde maçlarını oynarken bu lig için "ah ulan bi süper lige çıksak" diye dua eden gönüllerin 3-4 maç sonrasında düştükleri ve düşürmeye çalıştıkları karamsar tabloya anlam veremiyorum.Zaman zaman kadro ve teknik heyet, zaman zamanda yönetim ve başkan muhalefetine bağlı eleştirilsel yaklaşımlar için çok erken olduğu düşüncesindeyim. Sevgili dostlar; Nitekim sivasspor gibi bir takımın dört maçda iki puanda olduğu düşünülürse,Bursaspor gibi bir takımın 3 maçta 3 puanda olduğu düşünülürse sanırım keskin eleştiriler için erken yol aldık.Biraz daha sabırlı olursak daha bir çok süprizlere gebe olan bu ligde bir çok müjdeli haberleri birbirimize vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Şahsi kanaatim o dur ki 7.hafta kendi evimizde oynayacağımız Bursaspor maçının bitiminden sonra bazı şeyleri daha net görecek ve hafifde olsa şekillenen durumumuzu ve takım içi uyumu farkedebileceğiz.
Bakın sevgili arkadaşlar 40 puan alıpda süper ligden düşen takım lig tarihinde henüz yok. 9 ay süren lig de her ay başına 5 puan alsanız 45 puan yapar,yada 11 galibiyet ile 6 beraberlik alırsanız yine ligde kalıyorsunuz ( İnşallah ). Önemli olan camianın buna inanmış olması.Haaa bu arada Türkiye Ziraat kupasından 3.lig takımına eleniyor olmamızın ve görülen kartların savunulacak bir yanı yoktur,tamamen konsantrasyon eksikliğine bağlı bir durum yaşanmışdır ve bununla ilgili olarak Kırmızı kart gören bu iki kardeşimiz 20 bin türk lirasi ile cezalandırlmışlardır sanırım bu onlara ve diğer oyuncularımıza da ders niteliğindedir.
Yazımızın başlığına gelecek olursak Hani şu Büyük Balıkesirsporlu sanayici ve işadamları varya,hani üfledimi mangalda kül bırakmayan,hani şu büyük başkanlarımız varya yere göğe sığdıramadığımız onlara da bir çift lafım var. Aslında çok çift de şimdilik bununla idare edin bilahare daha ayrıntılı girerim söze...
Ayıp tır yaa vallahi ayıptır saha kenarı reklamı gecen sene TAM 24 adetti bu sene kulübün aldığı reklam sayısı ONBİR ( 11 )
FORMA REKLAMI YOK,SPONSOR REKLAMI YOK,Forma reklamı ile kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği 3 işletme ile nihai sonuca varılamadı,siz neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler.Gelirlerin dip yaptığı,maddi destek ve bağışların sıfır çektiği bir süper lig takımını yönetmeye çalışıyorlar ve başarı isteniyor.Sözüm ona AĞA babaları çok büyük BALKES li bu abilerimiz sağda solda,formalarla,bayraklarla çaka satıyorlar..Büyükşehir Balıkesir'imde topu topu ONBİR adet mi işletme sahibi,sanayici,işadamı var YUHHH ULENNN..Saha kenarı reklam alma kapasitesi ALTMIŞ ( 60 ) yarısını bile bulamadık ama biz Balkes liyiz değilmi ?? öyleyiz öyleyiz !!! . Şöyle destek oluyoruz böyle destek oluyoruz diyenler varsa bi zahmet kulüpde olmayan REKLAM,SPONSORLUK,BAĞIŞ,KATKI gibi hangi anlamda destek verdilerse makbuzlarınıda  gösteriversinler.Olmayan şeyi nasıl göstereceklerse.
Yarın deplasmanda Genclerbirliği ile karşılaşacak olan takımımıza başarılar diliyor alınacak her puanın altın değerinde olduğu bilinci içerisinde vurduğun gol olsun BALKES'im...
SAYGILARIMLA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.