SANATÇILARA SOSYAL MEDYADA "MAHALLE BASKISI""> SANATÇILARA SOSYAL MEDYADA "MAHALLE BASKISI""> SANATÇILARA SOSYAL MEDYADA "MAHALLE BASKISI"">

SANATÇILARA SOSYAL MEDYADA "MAHALLE BASKISI"

SOSYAL MEDYADA "MAHALLE BASKISI" KÜFÜRLER HAVADA UÇTU.

 Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıkladığı toplantıya sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katılmıştı. Ünlü isimlerin Haliç Kongre Merkezi'ndeki toplantıda görüntülenmesinin ardından sosyal medyada bu isimlere karşı adeta linç girişimi başlatıldı. Sanal klavye teröristleri sosyal medya üzerinden Mustafa Sandal, Zerrin Özer, Kutsi, Hande Yener, Şahan Gökbakar, Hülya Koçyiğit, Berksan, İsmail YK, İzzet Yıldızhan, Hidayet Türkoğlu, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Şafak Sezer, Metin Arolat, Uğur Işılak, Ali Şan, Berdan Mardini, Ece Erken ve Orhan Gencebay gibi ünlülere adeta küfür yağdırdı.


Özellikle Twitter hesapları üzerinden bu isimlere yoğun bir saldırı başlatıldı. Sosyal medyada yaşanan bu linç akıllara bir zamanlar muhafazakâr insanlar için kullanılan "mahalle baskısı" terimini getirdi.

Sosyal medyanın klavyeli militanları, davet edildikleri bir toplantıya icabet eden sanatçılara hakaretler ve galiz küfürler yağdırdı..


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.