ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ !!!

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ !!!
Her iki takım için çok büyük önem arzeden bu maç kıran kırana geçeceğini net olarak söyleyebilirim. Beş puanla ateş hattından çıkmak için var gücüyle evinde saldıracak olan Karadeniz ekibinde 9 numaralı formasıyla Leony Kweuke,13 numaralı formasıyla tanıdık bir isim Filip Holosko ve 55 numaralı formasıyla Ümit Korkmaz. Sevgili dostlar karedeniz ekibindeki bu üç isime özellikle dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum.Özellikle oyuna ikinci yarıda girerek takıma atağa çıkaran, gemisini kurtaran kaptan rolünde 29 yaşında ki Ümit, Gençlerbirliği ve Beşiktaş beraberliklerinde golleri atan isim olarak ön plana çıkıyor.
Beş maç sonunda 1 galibiyet (oda Deplasmanda Eskişehir karşısında alındı) 2 Beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Rize de Mehmet Özdilek in hocalık tecrübesi de bakalım bize tutacak mı ?
Şu ana kadar oynanan maçlar sonunda 4'er golle ligin en az gol atan iki takımının karşı karşıya gelecek olmasının yanında;Evinde hiç galibiyet alamayan Çaykur Rize ile Deplasmanda hiç galibiyet alamayan Balıkesirspor bu açıdan da bakıldığında ilginç bir maç olacağı kesin.
Bu ayrıntılara isterseniz birkaç ekleme daha yapalım. Mesala; 4 yenilgi ile Ligin en çok mağlubiyet alan takımıyız.
Lig de hiç beraberliği olmayan tek takımız.
Evet sevgili dostlar şimdi hocam takımı Hangi taktik ile sahaya sürecek bekleyip göreceğiz tahminime bu maçta Sahaya 4-3-2-1 sistemiyle yani en son Beşiktaş maçının dizilişi çıkacak kontra atak futbolu ile neticeye gitmeyi isteyecektir oyunun yenilgi ile bitmesinden nazara beraberlik ve puanla dönmenin hesabına uygun taktik ve diziliş sergilemesini bekliyorum.Zira bir maç dan daha puansız ve yenilgi ile dönmenin ağır baskısını yaşamak ve yaşatmamak adına oyuna müdahale edecektir.
Yenemiyorsan yenilme düşüncesine bende katılıyorum,tek forvet olarak ileride Sercan oyunun skoruna göre, İyileşen ve bir sıkıntısı kalmayan Gökhan ile çift forvete gitmenin hesapları da olacaktır.Bana sorarsanız evinde rahat ve kazanma hırsı ile oynamak isteyen Çaykur Rize henüz evinde hiç galibiyet almamasının baskısını üzerinden atmak isteyecek taraftarına galibiyet hediye etmek için gol yollarında etkili hızlı bir futbolu ilk 45 dakika da sergilemek isteyecektir.
Deplasman da hiç galibiyet alamayan gidişatımızı "Şeytanın bacağını kırarak" sona erdirecek,evinde kazanamayan Karadeniz ekibine,kazanma zevkini yaşatmayacağımıza inancım tamdır.
Soğukkanlı olursak bu maçtan puan ve puanlarla rahatlıkla döneceğimizi söyleyebilirim. Ben bu akşam Saat 20:00 de başlayacak ve Hakem Serkan Çınar'ın yöneteceği maçtan çok ama çok ümitliyim.Hayda Aslan parçaları göreyim sizi, Layık olduğun yere doğru yükselebilmen için Galibiyete susamış taraftarının duaları bu akşam seninle?

SAYGILARIMLA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.