TÜRKİYE Haber Girişi : 07 Haziran 2016 10:34

Son dakika haberi: İstanbul'daki patlama ile ilgili flaş haber!

Son dakika haberi: İstanbul'daki patlama ile ilgili flaş haber!
İstanbul Vezneciler'deki patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsü geçerken patlama meydana geldi.

Son dakika haberi: İstanbul'daki patlama ile ilgili flaş haber!

  

Beyazıt Vezneciler'de polis otobüsünün geçişi sırasında patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin çevik kuvvet polisine düzenlenen bombalı saldırıda 7'si polis 4'ü vatandaş 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırıda 3'ü ağır 36 kişi de yaralandı.

Görgü tanıkları polis aracı geçerken park halindeki bir otomobilin patlatıldığını iddia etti.Ancak saldırının nasıl gerçekleştiği henüz kesinleşmedi. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın yaşandığı yer Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağında arasında bir nokta. Olayın Çevik Kuvvet'in nöbet değişimi sırasında yaşandığı yönünde bilgiler var. Hain saldırıda 8'i polis 18 yaralı olduğu bilgisi vardı. DHA'nın geçtiği haberde en az 1 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Habertürk'ün haberinde ise 2 sivilin yaşamını yitirdiği bildirildi...


İstanbul'da bu sabah şiddetli patlama... İstanbul'da Beyazıt Karakolu ile Vezneciler otobüs durağı arasında, Şehzade Paşa Caddesi üzerinde Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Şiddetli patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldı

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Patlama nedeniyle çevredeki iş yerleri ve bazı araçlar zarar gördü. Polis, hasar meydana gelen işyerlerini boşaltıyor.  Bu arada, patlama sonrasında silah sesleri duyulduğu öğrenildi. İlk bulgular patlamanın terör saldırısı olduğu yönünde. Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında park halindeki bir otomobilin patlatıldığı yönünde iddialar var. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.