EGLENCE Haber Girişi : 07 Aralık 2020 00:18

SON DAKİKA - MasterChef kim elendi? 6 Aralık 2020 MasterChef’te en son kim elendi? Eleme gecesinde heyecanlı anlar

SON DAKİKA - MasterChef kim elendi? 6 Aralık 2020 MasterChef’te en son kim elendi? Eleme gecesinde heyecanlı anlar
MasterChef son bölüm, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde son dakika eleme gecesine sahne oluyor. Mavi ve kırmızı takım arasında geçtiğimiz hafta boyunca dokunulmazlık, Serhat ve Erayda kaldi. Ebru elendi.

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2020 son bölümde mavi ve kırmızı takımlarda mücadele eden ana kadro yarışmacılarından olan ve hafta boyunca oynanan dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonucunda eleme potasına giren MasterChef Ebru, Eray ve Serhat arasından zorlu bir eleme oyunu oynanıyor. 2020 MasterChef son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin jüriliğinde eleme gecesinde bugün (6 Aralık 2020 Pazar) bir yarışmacı şampiyonluk hayallerine veda edecek. Bu kapsamda yarışmanın izleyenleri MasterChef kim elendi? Sorusuyla araştırmalar yapıyor. Peki, 6 Aralık 2020 MasterChef'te en son kim elendi?

SON DAKİKA - MASTERCHEF KİM ELENDİ? 6 ARALIK 2020 MASTERCHEF'TE EN SON KİM ELENDİ?

6 Aralık 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef son bölüm eleme gecesinde Mehmet, Danilo ve Somer şefler, haftanın elenen ismi olarak MasterChef Ebru, Eray ve Serhat arasından hangisini seçecek? Son dakika ayrıntıları şöyle;

6 Aralık Pazar 

Ebru elendi..!

7 ARALIK  PAZARTESI GÜNÜ MASTERCHEF 

6 YARISMACI İLE DEVAM EDIYOR 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.