Ünlüler ve Profilleri Haber Girişi : 10 Haziran 2018 02:33

Survivor’da elemeye kalan isimler belli oldu (9 Haziran Survivor detayları)

Survivor’da elemeye kalan isimler belli oldu (9 Haziran Survivor detayları)
Survivor’da elemeye kim kaldı? sorusunun cevabı belli oldu. 9 Haziran cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu 7-10 Gönüllüler takımı, bireysel dokunulmazlığı ise Adem kazandı. Ada konseyinde Ünlüler takımından adı en çok yazılan Mustafa Kemal ile Ade
  • Survivor’ın cumartesi günkü ilk yarışması 10 bin lira hediye çeki ödüllü sembol oyunu ile başladı. Erkeklerin sembol oyununu kazanan Adem oldu.
  • Yarışmacıların kaderini belirleyen en önemi oyun olan dokunulmazlık oyununda Sema krizi yaşandı. Yüksek bir engelden havuz atlamak zorunda kalan yarışmacılar adeta şov yaparken Sema, bir bölümde korktuğunu belirterek yarıştan çekildi. Gönüllüler bu duruma aşırı sinirlenirken Hakan Hatipoğlu, Sema'nın şov yaptığını belirterek, "Yükseklik korkun varsa Survivor'da ne işin var?" çıkışında bulundu. Daha sonra devreye Acun Ilıcalı girdi ve istediği yarışmacıyı seçme hakkın Gönüllüler takımına geçti.
  • Tartışmalı dokunulmazlık oyunu 7-10 Gönüllüler takımının oldu. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolü ise Adem’in oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.