TÜRKİYE Haber Girişi : 23 Kasım 2014 12:42

TOPLUMUN TEMEL TAŞI

TOPLUMUN TEMEL TAŞI
TOPLUMUN TEMEL TAŞI Vali Karaloğlu: "Kamu görevlilerinin görevlerini ifa ederken, uymaları gereken 'Etik Kurallar' vardır. Bu kuralların kaynağı kimi zaman örf ve adetler, kimi zaman dini inançlar, kimi zamanda hukuki normlardan kaynaklanabilir

TOPLUMUN TEMEL TAŞI

Vali Karaloğlu: "Kamu görevlilerinin görevlerini ifa ederken, uymaları gereken 'Etik Kurallar' vardır. Bu  kuralların kaynağı kimi zaman örf ve adetler, kimi zaman dini inançlar, kimi zamanda hukuki normlardan kaynaklanabilir " dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'nın ev sahipliğin de, Merinos'ta gerçekleşen 'Mülki İdari Amirleri ve İlçe Belediye Başkanları Etik Liderlik' seminerine katıldı.

Seminer de konuşan Vali Karaloğlu: "Kamu görevlilerinin görevlerini ifa ederken, uymaları gereken 'Etik Kurallar' vardır. Bu etik kuralların kaynağı kimi zaman örf ve adetler, kimi zaman dini inançlar, kimi zamanda hukuki normlardan kaynaklanabilir. Bizler mülki idari amirleri olarak veya belediye başkanları olarak, hem bulunduğumuz kurumların, hem de yönettiğimiz kentlerin liderliğini yaptığımızdan dolayı, etik kuralların, prensiplerin uygulanması ve takibi noktasında da görevlerimiz var. Komşu illerden Ulu şehir Bursa'mıza gelen değerli meslektaşlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ilin Valisi olarak hoş geldiniz diyorum" dedi.

Semineri gerçekleştiren, Başbakanlık Etik Kurulu Başkanı Prof.Dr. Sedat Murat'ta seminere katılanlara; "Etik değerlerin topluma yerleşmesinde sizler gibi yönetici konumunda bulunanlara büyük görevler düşüyor" dedi.  

Muharrem seren (ajans media)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.