KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 06 Haziran 2015 12:44

TURİZM'DE BÜYÜK TANITIM BAŞARISI

TURİZM'DE BÜYÜK TANITIM BAŞARISI
İSVİÇRE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KONGERESİ VE BAŞKANLIK SEÇİMİ GÜRE'DE YAPILDI. Başarılı bürokrat İlkay Karaağaç ve Bakanlık Zürih Tanıtma Ateşesi Hilal DEMİREL işbirliği ile tanıtımda büyük başarı yakaladılar.
TURİZM'DE BÜYÜK TANITIM BAŞARISI
İSVİÇRE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KONGERESİ VE BAŞKANLIK SEÇİMİ GÜRE'DE YAPILDI
Olağan Genel Kongresi 28 Mayıs 2015 tarihinde Güre Adrina Otel'de gerçekleşti. Ocak 2014 de yapılan Zürih Uluslararası Turizm Fuarı'na Valiliğimizce katılımdan sonra planlanan ve takriben 1.5 yıldır görüşmeleri ve planlamaları Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz AYDIN, Bakanlık Zürih Tanıtma Ateşesi Hilal DEMİREL ve Balıkesir il Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Müdür Yardımcısı İlkay KARAAĞAÇ tarafından yapılan ve sonuçlandırılan olağan Kongre, 28 Mayıs 2015 tarihinde Güre Adrina Otel'de gerçekleşti. Kongre'de Pierre NASSER Başkan seçildi. Her yıl dünyanın başka bir yerinde gerçekleşen Kongre 2015 yılında Balıkesir'de olma kararı Kasım 2014 de Hırvatistan Kongresinde alındı. 200 üyesi olan Press Turizm Kongresinin Balıkesir açısından önemi Kongrede bulunan 33 üyesinin ve her bir üyesinin bir yıl içinde Kongrenin yapıldığı yeri yani BAlikeSİR'i 8 ya da 9 kez seyahat tavsiyesi olarak yazacak olması nedeniyle İlimizde yapılan Olağan Genel Kongresi Balıkesir'in tanıtımına önemli bir katkı sağlamıştır
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.