SON DAKİKA BALİKESİR HABERLERİ Haber Girişi : 18 Ağustos 2015 12:15

ADD GÜRE ŞUBESİ'DE AĞAÇ HEYKELLER SERGİSİ..

ADD GÜRE ŞUBESİ'DE AĞAÇ HEYKELLER SERGİSİ..
Edremit'in Güre Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi'nde yaz sezonu boyunca devam eden sanat günleri sanatçı Turan Atilla'nın "Doğa Algısı" temalı ağaç heykeller sergisi ile devam etti. Serginin açılı

ADD GÜRE ŞUBESİ'DE AĞAÇ HEYKELLER SERGİSİ..

Edremit'in Güre Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdüren Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi'nde yaz sezonu boyunca devam eden sanat günleri sanatçı Turan Atilla'nın "Doğa Algısı" temalı ağaç heykeller sergisi ile devam etti. Serginin açılışını Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, gerçekleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi'nin her hafta ayrı bir serginin sanatseverler ile buluştuğu sanat etkinlikleri ağaç heykeller sergisi ile devam ediyor. Sanatçı Turan Atilla'nın "Doğa algısı" temalı ağaç heykeller sergisi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Sanatsal etkinlikler ne kadar fazla gerçekleşiyor ise o ülkede refah ve aydınlanma daha yüksel olur. Sıkıntılı günler yaşadığımız bu günlerde böyle etkinliklerin geleceğe ışık tutacağına inanıyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Sanatsız kalmış bir toplumun hayat damarlarından birisi kopmuş demektir" anlayışı ile sanatsal faaliyetlere katkımız devam edecek" dedi. Turan Atilla'nın toplam 86 adet eserinin yer aldığı ağaç heykeller sergisi bir hafta boyunca ADD Güre Şubesi lokalinde açık kalacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.