ABD Temsilciler Meclisi üyeleri, 6 yıl sonra ilk kez Çin'i ziyaret etti
- 4 / 1
ABD Temsilciler Meclisi'nden bir heyet, 2019 yılından beri ilk kez Çin'i ziyaret ederek Çin Başbakanı Li Qiang ile görüştü.
- 4 / 2
ABD Başkanı Donald Trump ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping arasındaki telefon görüşmesinin ardından gerçekleşen bu ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor. ABD'li Demokrat siyasetçi Adam Smith liderliğindeki iki partili heyet, Pekin'deki Büyük Halk Sarayı'nda Başbakan Li Qiang ile görüştü.
- 4 / 3
Çin Başbakanı Li Qiang, ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkileri iyileştirmeye yardımcı olacağını belirtirken, ABD Temsilciler Meclisi üyesi Adam Smith, ABD ve Çin arasında daha sık siyasi temasların gerekliliğini vurguladı. Smith, ABD Temsilciler Meclisi'nin Çin'e yaptığı ziyaretlerin 6-7 yıl arayla gerçekleşmesinin doğru olmadığını ifade etti. 2019'dan bu yana ilk ziyaret olan bu görüşmenin, iki ülke arasındaki gerilimleri azaltmada etkili olması bekleniyor.
- 4 / 4
Çin'in Covid-19 salgını sonrasında sınırlarını kapatması nedeniyle iki ülke arasındaki diplomatik ziyaretler sekteye uğramıştı. Salgının kaynağına ilişkin tartışmalar da iki ülke arasındaki gerginliği artırmıştı.
- 12:18Etnospor Er meydanı güreşin ustalarıyla dolu‼️
- 12:08Saksonya’da AfD yüksek oy aldı.! CDU büyük oy kaybı yaşadı..!
- 09:02U15 KADIN MİLLİ TAKIMIMIZDAN 3 MADALYA
- 08:28Bulgaristan Başbakanı Radev Almanyada Resmi törenle karşılandı..!
- 14:35ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİ’NDE ULUSLARARASI GÜREŞ KUPASI SONA ERDİ






