Bez bebek dizisinden şok iddia: Evrim Akın'a zorbalık suçlaması - rol arkadaşından gizemli mesaj

  • 4 / 1 Bez bebek dizisinden şok iddia: Evrim Akın'a zorbalık suçlaması - rol arkadaşından gizemli mesaj 0

    Yıllar sonra yeniden gündeme gelen Bez Bebek dizisi, bu kez çarpıcı iddialarla magazin dünyasını salladı. Dizide çocuk karakter Yağmur'u canlandıran Asena Keskinci, sosyal medya üzerinden Evrim Akın'ın set çalışanlarına ve çocuk oyunculara zorbalık yaptığını öne sürdü. Bu iddialar, Akın'ın babasıyla olan ilişkisi hakkında bazı söylemler de içeriyor ve geniş yankı buldu.

  • 4 / 2 Bez bebek dizisinden şok iddia: Evrim Akın'a zorbalık suçlaması - rol arkadaşından gizemli mesaj 1

    Evrim Akın, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları avukatı Mertay Kuğay aracılığıyla kesin bir dille yalanladı. 19 Kasım 2025 tarihinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti ve bunları özel hayatına yönelik bir saldırı olarak değerlendirdi. Ayrıca, babasıyla olan ilişkisi ile ilgili iddiaları reddederek, son üç yıldır Güray Keskinci ile mutlu bir birliktelik sürdürdüğünü ifade etti.

  • 4 / 3 Bez bebek dizisinden şok iddia: Evrim Akın'a zorbalık suçlaması - rol arkadaşından gizemli mesaj 2

    Gelişmelerin ardından Evrim Akın'ın 'Alemin Kıralı' dizisindeki rol arkadaşı Zeynep Gülmez, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Gülmez, 'Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkması gibi bir huyu var' diyerek durumu yorumladı. Keskinci'nin iddiaları arasında Akın'ın set sırasında sigara içip yüzüne üflediği, 'Seni bu diziden attırırsam sokakta mı kalırsınız?' şeklinde tehditlerde bulunduğu ve çekim sırasında 'Yeter ya!' diyerek kendisini bıraktığına dair ifadeler yer alıyor.

  • 4 / 4 Bez bebek dizisinden şok iddia: Evrim Akın'a zorbalık suçlaması - rol arkadaşından gizemli mesaj 3