Çekmeköy'de korkunç cinayet: Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan bıçaklanarak öldürüldü
- 7 / 1
İstanbul Çekmeköy'de yaşanan korkunç bir olayda, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, bıçaklanarak hayatını kaybetti. 19 yaşındaki Mustafa Can Gül isimli şüpheli, olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.
- 7 / 2
19 yaşındaki Mustafa Can Gül'ün, Savcı Kayhan ile daha önce husumetinin olduğu ve Gül'ün olay günü restoranda savcıyla tartışmasının ardından bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan adli soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü açıkladı.
- 7 / 3
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, gözaltına alınan Gül'ün ifadesi alındı. Gül, daha önce söz konusu restoranda çalıştığını ve Savcı Kayhan ile aralarında daha önce tartışmalar yaşandığını belirterek, işten ayrıldıktan sonra da restorana gidip gelmeye devam ettiğini söyledi. Olay günü restorana savcıyı öldürme niyetiyle gitmediğini savunan Gül, savcıyı restoranda görünce geçmişe dair konuştuklarını, aralarında tartışma yaşandığını ve küfürleştiklerini, daha sonra ise kendini kaybettiğini ve bıçağı sapladığını ifade etti. Savcı Kayhan'ın cansız bedeni ise adli tıp morguna kaldırıldı.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 09:55AKİB BAŞKANI HIZAR’DAN TARİHİ ÇAĞRI: “YURT DIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLER VE GÖÇMENLER BAKANLIĞI KURULMASI ARTIK BİR ZORUNLULUKTUR”
- 06:25Eskişehir'de her ayın 26'sı 'İndirim Bayramı' kutlanıyor
- 06:08Trafikte yeni cezalar devrede! Cebinizi yakacak yaptırımlar geliyor
- 05:51Türkiye'de işsizlik alarm veriyor: Her 3 kişiden 1'i işsiz!
- 05:38Türkiye'nin demiryolu yatırımları, İngiliz çelik sektörünü diriltiyor
- Youtube






