Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz Esnafa Ustalık Belgesi dağıtım törenine katıldı..!
- 15 / 1
Gönen Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Kapsam Dışı Meslekler Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize belgeleri, düzenlenen törenle takdim edildi.
- 15 / 2
Törene; Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Gönen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Aydoğmuş, İlçe Millî Eğitim Müdürü Sezai Turna ve Pazarcılar Odası Başkanı Çetin Canbaz katılım sağladı.
- 15 / 3
Meslek öğrenmenin, üretmenin ve emeğin kıymetini bilen tüm kursiyerlerimizi yürekten tebrik ediyor; emeği geçen tüm kurum ve paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
- 15 / 4
Üreten, emek veren, alın teriyle geçinen tüm esnaflarımızla birlikte daha güçlü bir Gönen için çalışmaya devam ediyoruz....!
- 15 / 5
Avrupa Haber:Muharrem Seren
- 15 / 6
#GönenBelediyesi #İbrahimPalaz #SenİSeviyorumGönen #ÜretenGönen
- 15 / 7
- 15 / 8
- 15 / 9
- 15 / 10
- 15 / 11
- 15 / 12
- 15 / 13
- 15 / 14
- 15 / 15
- 12:18Etnospor Er meydanı güreşin ustalarıyla dolu‼️
- 12:08Saksonya’da AfD yüksek oy aldı.! CDU büyük oy kaybı yaşadı..!
- 09:02U15 KADIN MİLLİ TAKIMIMIZDAN 3 MADALYA
- 08:28Bulgaristan Başbakanı Radev Almanyada Resmi törenle karşılandı..!
- 14:35ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİ’NDE ULUSLARARASI GÜREŞ KUPASI SONA ERDİ






