İsrail'de protestolar: Savaşın sona ermesi ve rehinelerin serbest bırakılması isteniyor
- 8 / 1
Tel Aviv ve işgal altındaki Kudüs'te yüzlerce İsrailli, Gazze'deki savaşın sona ermesi ve rehinelerin eve dönmesi için sokaklara döküldü.
- 8 / 2
Göstericiler, “Başkan Trump, savaşı bitir ve rehinleri kurtar” yazılı dev bir pankart taşıdı. Rehinelerin fotoğraflarının yer aldığı dövizler de protestocular tarafından kullanıldı. Sadece İsrailli rehineler değil, Gazzelilerin durumu da göstericilerin gündemindeydi. İsrail ordusunun Gazze'de etnik temizlik yaptığını iddia eden göstericiler, saldırılara meydanlardan karşı çıktı.
- 8 / 3
İsrail'in işgali altındaki Kudüs'te de Netanyahu'nun konutu önünde gösteriler düzenlendi. Gazze'de rehin alındıktan sonra serbest bırakılanlar da protestolara katıldı. Şu an Gazze'de 48 İsrailli rehine olduğu ve bunlardan 20'sinin hayatta olduğuna inanılıyor.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 09:55AKİB BAŞKANI HIZAR’DAN TARİHİ ÇAĞRI: “YURT DIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLER VE GÖÇMENLER BAKANLIĞI KURULMASI ARTIK BİR ZORUNLULUKTUR”
- 06:25Eskişehir'de her ayın 26'sı 'İndirim Bayramı' kutlanıyor
- 06:08Trafikte yeni cezalar devrede! Cebinizi yakacak yaptırımlar geliyor
- 05:51Türkiye'de işsizlik alarm veriyor: Her 3 kişiden 1'i işsiz!
- 05:38Türkiye'nin demiryolu yatırımları, İngiliz çelik sektörünü diriltiyor
- Youtube






