Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama
- 4 / 1
Nijerya Milli Takımı'nın golcüsü Victor Osimhen'in, Ruanda ile oynanan Dünya Kupası eleme maçında sakatlandığı açıklandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Osimhen'in ayak bileği bağlarında gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi.
- 4 / 2
Oyunun ilk yarısında sakatlanan Osimhen, 35. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Maçın ardından yapılan muayenede, yıldız futbolcunun ayak bileğinde gerilme ve kanama olduğu tespit edildi.
- 4 / 3
Galatasaray, Osimhen'in en kısa sürede sahalara dönmesi için gerekli tedaviye başladığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp, yaptığı açıklamada futbolcunun durumuna ilişkin detaylı bilgi paylaştı.
- 4 / 4
- 09:55AKİB BAŞKANI HIZAR’DAN TARİHİ ÇAĞRI: “YURT DIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLER VE GÖÇMENLER BAKANLIĞI KURULMASI ARTIK BİR ZORUNLULUKTUR”
- 06:25Eskişehir'de her ayın 26'sı 'İndirim Bayramı' kutlanıyor
- 06:08Trafikte yeni cezalar devrede! Cebinizi yakacak yaptırımlar geliyor
- 05:51Türkiye'de işsizlik alarm veriyor: Her 3 kişiden 1'i işsiz!
- 05:38Türkiye'nin demiryolu yatırımları, İngiliz çelik sektörünü diriltiyor
- Youtube






