Şara ve Putin Moskova'da Suriye'nin geleceğini tartıştı
- 3 / 1
Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara'nın Rusya ziyareti, iki ülke arasındaki diplomatik bağları güçlendirme fırsatını sundu. Görüşmelerde, bölgesel istikrar ve işbirliği konuları ön plana çıktı, ancak arka planda Esad'ın durumu gibi hassas meseleler de gündeme gelebilir.
- 3 / 2
Putin, konuşmasında Rusya ve Suriye'nin uzun süredir devam eden dostluğunu vurguladı. 1944'ten beri süren diplomatik ilişkilerin, Suriye halkının çıkarları temelinde yürütüldüğünü belirterek, eğitim gören Suriyeli gençlerin ülkeye katkısını umut verici bulduğunu ifade etti.
- 3 / 3
Şara, Putin'e teşekkür ederken, Suriye'nin yeni dönemini anlatıp Rusya'nın desteğini istedi. Bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre, Esad ve benzeri figürlerin iadesi talebi, toplantının gizli gündemini oluşturuyor ve bu durum uluslararası arenada yankı uyandırabilir.
- 01:35Köfteci Yusuf Restorantlarına Evcil Hayvan girmesi yasaklanmıştı
- 18:20Nato zirvesi başladı Liderler Ankarada.....!
- 18:57Fiero EDP 100 ml Erkek Parfüm KIĞILI Muhteşem..!
- 19:58Türkiye–Paraguay maçı yeniden oynanacak mı? Hakem Aytekin Durmaz Manşet Haber’e konuştu
- 09:37KIRKPINAR'DA TARİH YENİDEN YAZILACAK







