Togg T10F eylülde elektrikli otomobil pazarında zirveye oynadı
- 5 / 1
Türkiye'nin yerli otomobil markası Togg'un yeni modeli T10F, satışa sunulduğu eylül ayında elektrikli otomobil pazarında dikkat çekici bir başarı elde etti.
- 5 / 2
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Togg'un yeni modeli T10F, eylül ayında 1194 adetlik satışla Türkiye'de en çok satılan ikinci elektrikli otomobil olmayı başardı. Bu performansla T10F, Tesla'nın 1664 adetlik satışıyla ilk sırada yer aldığı pazarda önemli bir paya sahip oldu. Togg'un ilk modeli T10X ise 1061 adetle üçüncü sırada kendine yer buldu.
- 5 / 3
15 Eylül itibarıyla Togg'un dijital platformu Trumore üzerinden siparişe açılan T10F, 1 milyon 860 bin liradan başlayan fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Model, V1 RWD standart menzilli versiyonu 1 milyon 860 bin liradan, V1 RWD uzun menzilli versiyonu 2 milyon 170 bin liradan ve V2 RWD uzun menzilli versiyonu ise 2 milyon 345 bin liradan satışa çıkarıldı. Ayrıca, Avrupa pazarındaki otomobillerin güvenliğini değerlendiren Euro NCAP testlerinden 5 yıldız almayı başaran T10F, hızlı şarj özelliğiyle 28 dakikada yüzde 20'den yüzde 80 batarya doluluk seviyesine ulaşabiliyor. Yedi hava yastığı, dayanıklı altyapısı ve gelişmiş sürücü destek sistemleri ile güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. T10F V2 donanım seviyesinde sunulan çevre görüş kamerası, kör nokta asistanı ve otomatik park asistanı gibi özellikler de dikkat çekiyor. Togg, T10F V2 modeli için bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik özel finansman seçenekleri de sunuyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 09:55AKİB BAŞKANI HIZAR’DAN TARİHİ ÇAĞRI: “YURT DIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLER VE GÖÇMENLER BAKANLIĞI KURULMASI ARTIK BİR ZORUNLULUKTUR”
- 06:25Eskişehir'de her ayın 26'sı 'İndirim Bayramı' kutlanıyor
- 06:08Trafikte yeni cezalar devrede! Cebinizi yakacak yaptırımlar geliyor
- 05:51Türkiye'de işsizlik alarm veriyor: Her 3 kişiden 1'i işsiz!
- 05:38Türkiye'nin demiryolu yatırımları, İngiliz çelik sektörünü diriltiyor
- Youtube






