GÜNDEM
Yayınlanma : 10 Eylül 2025 19:02

Adıyaman'da okul güvenliği için toplantı

Adıyaman'da okul güvenliği için toplantı
Adıyaman'da Vali Osman Varol başkanlığında yapılan toplantıda, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla trafik ve güvenlik önlemleri ele alındı. Toplantıya, ilgili kurum amirleri ve güvenlik güçleri katıldı.

ÖĞRENCİ GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA

Toplantıda, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamına sahip olmaları için trafik düzenlemeleri, öğrenci servislerinin denetimi, asayiş tedbirleri ve çocukların zararlı alışkanlıklardan korunması gibi konular detaylı bir şekilde görüşüldü. İnternet ve siber güvenlik tehditleri ile eğitim ortamını riske atabilecek diğer faktörler de değerlendirmeye alındı.

VALİ VAROL'DAN ÖNEMLİ VURGULAR

Vali Osman Varol, yaptığı konuşmada, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının tüm paydaşlar için hayırlı olmasını diledi. Kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çeken Vali Varol, tüm kurumların sorumluluklarını titizlikle yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Çocuklar için güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamı oluşturmak için tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti. Toplantı, güvenlik ve trafik tedbirlerine ilişkin sunumlarla tamamlandı.

KATILIMLAR

Toplantıya; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Alper Uzman, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, ilçe belediye başkanları, ilgili kurum amirleri ile jandarma ve emniyet personeli katıldı.