GÜNDEM
Yayınlanma : 17 Şubat 2026 19:03

Akçakoca'da kan donduran saldırı: Fındık tüccarı ağır yaralandı, polis peşinde

Akçakoca'da kan donduran saldırı: Fındık tüccarı ağır yaralandı, polis peşinde
Düzce Akçakoca'da fındık tüccarı Halim Ç., kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurularak ağır yaralandı. Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı düşünülüyor, polis kaçan saldırganı arıyor.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, fındık ticaretiyle uğraşan Halim Ç., kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Halim Ç., acil olarak hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGAN KAÇTI, POLİS PEŞİNDE

Edinilen bilgilere göre, olay Akçakoca ilçe merkezinde meydana geldi. Fındık ticaretiyle geçimini sağlayan Halim Ç., kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından silahla vuruldu. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaralı Halim Ç.'ye ilk müdahaleyi yaparak Akçakoca Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan Halim Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

ALACAK-VERECEK MESELESİ İDDİASI

Saldırının alacak-verecek meselesi yüzünden gerçekleştiği iddia ediliyor. Olayın ardından şüpheli şahsın bir araçla hızla olay yerinden kaçtığı belirtildi. Polis ekipleri, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Saldırının ilçe merkezindeki işletmelerle bir bağlantısının olmadığı, tamamen kişisel bir husumetten kaynaklandığı ifade edildi. Şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi ve adalete teslim edilmesi için soruşturma devam ediyor.