YAŞAM
Yayınlanma : 10 Eylül 2025 16:58

Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım

Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım
Antalya'nın Alanya ilçesinde hava sıcaklığının 32 derece olduğu eylül ayında, Kleopatra Plajı yerli ve yabancı turistlerle doldu. Tatilciler, 30 derecelik deniz suyunda serinleyerek güneşin ve denizin tadını çıkardı.

SICAK HAVADA SERİNLEME ARAYIŞI

Alanya'da yerli ve yabancı turistler, güneşin ve denizin tadını çıkarmak için Kleopatra Plajı'nı tercih etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren plajı dolduran tatilciler, 30 dereceye ulaşan su sıcaklığında serinledi. Bazıları güneşlenirken, bazıları ise Alanya'nın berrak sularında yüzmeyi tercih etti.

TEKNE TURUNUN KEYFİ

Temiz hava ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler ise tekne turlarına katıldı. Belçika'dan Alanya'ya tatil için gelen Çiğdem Durgut, "Belçika'dan Alanya'ya tatil için 7-8 günlüğüne geldim. Denizi, havası ve insanları çok güzel. Alanya'ya gelmek isteyen herkese tavsiye ederim" diyerek Alanya'nın güzelliklerini övdü.