MAGAZİN
Yayınlanma : 22 Eylül 2025 09:30

Aleyna Tilki: Oyunculuğa tövbeliyim, Allah'a aşığım

Aleyna Tilki: Oyunculuğa tövbeliyim, Allah'a aşığım
Aleyna Tilki, İstanbul Bebek Festivali'ndeki performansının ardından oyunculuk kariyerini noktaladığını, ancak aşk hayatıyla ilgili ise Allah'a aşık olduğunu ve bir gün evleneceğini açıkladı.

Dört yıl önce ‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde başrol oynayan şarkıcı Aleyna Tilki, oyunculuk kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Tilki, oyunculuğun kendisi için aşırı zahmetli olduğunu belirterek, oyunculuğa tövbe ettiğini ancak gelecekte tekrar oynama ihtimalini de açık bıraktı.

AŞK HAYATI

İstanbul Bebek Festivali'nde sahne alan Tilki, aşk hayatıyla ilgili soruları ise esprili bir dille yanıtladı. Ağaçlarla iletişim kurduğunu ve Allah'a aşık olduğunu söyleyen Tilki, bir gün evleneceğini ve herkese göstereceğini belirtti.

BEBEK FESTİVALİ

Tilki, festivaldeki performansıyla hayranlarını coşturdu ve sahne şovuyla beğeni topladı.