Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç, Chobani Stadı'na bitişik eski Kenan Evren Lisesi arazisinde düzenlenen genel kurulda oy kullandı.
OY KULLANMA İŞLEMİ
Koç, oyunu eşi Nevbahar Koç ve oğlu Kerim Rahmi Koç ile birlikte kullandı. Oy kullanma işleminden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Koç, seçimin camiaya hayırlı olmasını diledi ve demokrasinin devam ettiğini vurguladı. Kazanan kim olursa olsun Fenerbahçe için hayırlı olmasını temenni etti ve kulübün birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirtti.
ŞAMPİYONLUK HEDEFİ
Bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini belirten Koç, yaptıkları hazırlıklar, kazandıkları tecrübe ve mali konulardaki güçlenmeleri sebebiyle bu sene şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Bu sözü ilk defa verdiğini belirterek, kulübün yönetim ve yapısal konularda da çözümlere ulaştığını ifade etti. Katılım oranı hakkında bilgi sahibi olmadığını ancak dünkü katılımın az olduğunu sözlerine ekledi.
GENEL KURUL AÇIKLAMASI
Koç, genel kurul sonucunun ne olursa olsun hayırlı olmasını dileyerek açıklamasını sonlandırdı. Üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Koç, kendileriyle fotoğraf çektirme talebini geri çevirmedi.


