Antalya'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası sel baskınlarının yaşandığı Gebizli Mahallesi'ne Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal çıkarma yaptı.
MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Uysal, selden etkilenen mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaşanan sorunlara dair detaylı bilgi aldı. Ailelerin acil ihtiyaçları ve talepleri tek tek dinlendi.
BELEDİYE HIZLA HAREKETE GEÇTİ
Başkan Uysal, belediyenin ilgili birimlerine selin yol açtığı sorunların giderilmesi ve ihtiyaç sahibi ailelere gerekli desteğin ivedilikle ulaştırılması yönünde talimat verdi. Bu kapsamda, belediye aşevinden sıcak yemek dağıtımı yapılırken, ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet desteği de sağlandı. Ekipler, mahallede su tahliye, temizlik ve onarım çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

