Avrupa Denetimli Serbestlik Konfederasyonu (CEP) tarafından organize edilecek olan 14. Elektronik İzleme Konferansı, 6-8 Ekim 2026 tarihleri arasında Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da düzenlenecek.
Konferansın Teması Belirlendi
Bu yılki konferansın ana temasının "Değişen Dünyada Elektronik İzleme – Algı ile Gerçeklik Arasında" olarak belirlendiği açıklandı. Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Hüseyin Şık, yaptığı açıklamada, bu temanın, elektronik izleme sistemlerinin sahadaki gerçek etkilerini, politika boyutunu ve geleceğe yönelik eğilimlerini uluslararası uzmanlar, uygulayıcılar ve karar vericilerle birlikte tartışmak için önemli bir zemin oluşturacağını belirtti.
Uluslararası Katılım ve Tartışmalar
Şık, konferansta elektronik izlemenin algılanan yönleri ile sahadaki pratik gerçekleri arasındaki farkların ele alınacağını ve bu alandaki uluslararası deneyimlerin paylaşılacağını vurguladı. Konferans, bu alanda çalışan profesyonellerin bilgi ve deneyimlerini aktaracağı önemli bir platform olacak.


