Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Balıkesir'deki 6,1 büyüklüğündeki deprem ve Çanakkale'deki orman yangınlarından etkilenenlere yönelik 10 milyon lira kaynak ayrıldığını duyurdu. Bakan, yardımın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılacağını ve mağdurların acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olduğunu belirtti.
YARDIMLARIN DAĞILIMI
Çanakkale'deki yangınlardan etkilenenlere 6 milyon lira, Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki depremden zarar görenlere ise 4 milyon lira kaynak aktarılacağı açıklandı. Bakan Göktaş, yapılan yardımların deprem ve yangınlardan etkilenen vatandaşlara yönelik olduğunu ve desteklerin devam edeceğini vurguladı.
BAKANDAN AÇIKLAMA
'Deprem ve yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza yönelik destek ve yardımlarımızı sürdüreceğiz.' diyen Bakan Göktaş, hükümetin afetzedelere olan desteğinin devam edeceğinin altını çizdi.


