YAŞAM
Yayınlanma : 31 Ocak 2026 09:13

Başkan Büyükakın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Büyükakın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
Başkan Büyükakın, Ulaşlı'daki ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ulaşlı'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

ŞANTİYELERDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde 262 farklı noktada şantiye bulunduğunu ve bu alanlarda eş zamanlı çalışmalar yürütüldüğünü ifade ederek, "Bu muazzam bir tempo" dedi. Cuma namazını Ulaşlı Camii'nde kıldıktan sonra cemaatin çay davetini kabul eden Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve diğer yöneticilerle birlikte bölge esnafını ziyaret etti.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Ziyaret sırasında hem esnaf hem de vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin D-130 Karayolu alt geçit projesi ile sahil düzenleme çalışmalarına dair memnuniyetleri dinledi. Ayrıca iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek Aygen Global Gümrük ve Müşavirlik'i ziyaret etti. Burada firma yöneticileriyle sohbet edip bilgi aldı.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Belediyecilik hizmetlerini layıkıyla yerine getiriyoruz. Şehrin iş dünyası ve sanayisinin büyümesi için çalışıyoruz. Bu, hem şehrimizin hem de vatandaşlarımızın kazanması demek" şeklinde konuştu. Aynı zamanda ekibinin sahada olduğunu ve disiplinli bir organizasyon yapısıyla çalıştıklarını vurguladı.