İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki Yakuplu Mahallesi'nde bulunan Ahi Evran Parkı'nda meydana gelen yangın, ciddi hasara yol açtı. Yangının ardından, failler tespit edilerek gerekli yasal işlemler başlatıldı.
FAİLLER YAKALANDI
21 Aralık Pazar günü saat 19.30 sıralarında gerçekleşen yangının ardından yapılan incelemeler ve güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yangına neden olan kişiler yakalandı. Yetkililer, olayın önemli bir tahribata yol açtığını belirterek, bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatıldığını açıkladı.
PARK YENİ OYUN GRUPLARIYLA AÇILDI
Yangının hemen ardından harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi, hasar tespit çalışmalarını tamamlayarak parktaki yenileme işlemlerini gerçekleştirdi. Yeni oyun grupları, vatandaşların kullanımına sunuldu ve park, kısa sürede tekrar hizmet vermeye başladı.


