Karayolları Beypazarı 43. Şube Şefliği, D140 karayolu başta olmak üzere sorumlu olduğu geniş bir yol ağında kış koşullarına karşı hazırlıklarını tamamladı. Ekipler, özellikle yüksek rakımlı ve kar yağışının yoğun olduğu geçitlerde karla mücadele ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
750 KİLOMETREDEN FAZLA YOL AĞI KONTROL ALTINDA
Beypazarı 43. Şube Şefliği'nin sorumluluğundaki 750 kilometreyi aşan yol ağında, karla mücadele ekipleri teyakkuzda bekletiliyor. Daha etkin bir mücadele yürütmek amacıyla, ekiplerin stratejik öneme sahip bakım evlerine konuşlandırıldığı ve bu sayede olası kar yağışlarına daha hızlı ve etkili müdahale etmelerinin hedeflendiği belirtildi.
KIŞA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Karayolları yetkilileri, kış mevsiminin getireceği zorlu koşullara karşı tüm hazırlıkların tamamlandığını ve ulaşımın aksamaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı. Tuzlama araçları ve kar küreme makineleriyle donatılan ekipler, sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için gece gündüz görev yapmaya hazır.


