Bilecik, 17 Ocak Cumartesi günü Gölpark'ta düzenlenecek olan Kış Festivali ile kış mevsimini şenlik havasına dönüştürmeye hazırlanıyor. Festival, her yaş grubundan vatandaşa hitap edecek zengin içeriklerle dolu.
KARADENİZ MÜZİĞİ VE LEZZET ŞÖLENİ
Festivalin en dikkat çekici etkinliklerinden biri, Karadeniz müziğinin sevilen ismi İsmail Türüt'ün sahne alacağı konser olacak. Ayrıca, katılımcılara tam 2 ton 11 kilogram hamsi ikramı yapılacak. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun ve eğlence alanları da gün boyu sürecek etkinlikler arasında yer alıyor.
GÜVENLİK VE KOORDİNASYON TAMAM
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, festival alanında yaptığı incelemelerde hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Vali Sözer, festivalin ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunacağını vurgulayarak, vatandaşların güvenliği ve huzuru için tüm önlemlerin alındığını ifade etti. Gölpark Kış Festivali'nin, Bilecik'in sosyal ve kültürel yaşamına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.


