YAŞAM
Yayınlanma : 06 Şubat 2026 09:01

Bu hafta vizyona giren yapımlar: Hamnet ve Greenland: Kıyamet dikkat çekiyor

Bu hafta vizyona giren yapımlar: Hamnet ve Greenland: Kıyamet dikkat çekiyor
Bu hafta sinemalarda 10 yeni film vizyona giriyor. Hamnet ve Greenland: Kıyamet dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor.

Bu hafta sinemalarda 10 yeni film izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

HAMNET

Haftanın en merak edilen yapımlarından biri, Maggie O'Farrell'in aynı adlı romanından uyarlanan "Hamnet". Paul Mescal ve Jessie Buckley'in başrollerini üstlendiği film, William Shakespeare'in (Paul Mescal) eşi Agnes'in (Jessie Buckley) tek oğlu Hamnet'in (Jacobi Jupe) kaybını kabullenme mücadelesini ele alıyor.

GREENLAND: KIYAMET

Diğer bir dikkat çeken yapım ise "Greenland: Kıyamet". İlk filmde olduğu gibi Gerard Butler ve Morena Baccarin'in başrolleri paylaştığı bu devam filminde, Clarke ailesinin sığınaktan ayrıldıktan sonra donmuş Avrupa topraklarında güvenli bir yer arayışına odaklanılıyor. Yeni vizyona giren diğer filmler arasında, Didem İnselel ve Sinan Albayrak'ın başrollerini paylaştığı "Kanto", Murat Kuşçu'nun yönettiği "Yeter Vurma Artık", Mısırlı yönetmen Sarah Noah'ın "Kedi Yok" adlı eseri ve Corin Hardy'nin korku filmi "Ölümün Sesi" yer alıyor. Ayrıca, yerli korku serisi "Hüddam"ın yeni filmi "Hüddam 6: Cinnet" ile ünlü yazar Amelie Nothomb’un romanından uyarlanan "Küçük Amelie" de izleyiciyle buluşacak.