Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Bursa'da düzenlenen Helva, Kabune Günü etkinliğinde Ispartalı hemşehrileriyle buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıktı.
KAPIDA KARŞILAMA VE SOHBET
Başkan Başdeğirmen ve eşi, İstanbul, Ankara ve Antalya'nın ardından Bursa'daki Ispartalılarla da bir araya geldi. Çift, programa katılan misafirleri kapıda karşılayarak sohbet etti ve hasret giderdi. Etkinlikte misafirlere Isparta'nın geleneksel düğün yemeği olan helva ve kabune ikram edildi.
GURUR VE MEMNUNİYET DOLU SÖZLER
Programda duygularını paylaşan Ispartalılar, Başkan Başdeğirmen'e övgü dolu sözlerle teşekkür etti. Katılımcılar, "Gururluyuz, başkanımız Isparta'mızı ayağımıza getirdi. Onun sayesinde şehrimiz çok gelişti ve değişti. Isparta, Türkiye'de yaşanabilecek birinci ildir" diyerek memnuniyetlerini ifade etti.
DOSTLUK ORTAMINDA GEÇEN BULUŞMA
Etkinliğin dostluk ve dayanışma ortamında geçtiğini vurgulayan Başkan Başdeğirmen, Ispartalıların her zaman bir arada olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.


