Cezayir'in başkentindeki Harraş bölgesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında 18 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. Kazaya yol açan olay, bir yolcu otobüsünün köprüden dereye düşmesiyle gerçekleşti. Cezayir Sivil Savunma Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, otobüsün seyir halindeyken kontrolden çıkarak Harraş Deresi'ne yuvarlandığı belirtildi.
TRAFİK KAZASININ ARDINDAN
Kazada 18 kişinin boğularak hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı ifade edildi. Açıklamada, yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu da vurgulandı. Olay yerinde yapılan kurtarma çalışmaları sırasında sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, otobüsün suyla dolu vadide neredeyse tamamen suya gömüldüğü, çevredeki vatandaşların suya girerek yolcuları kurtarmaya çalıştığı görüldü.
SOSYAL MEDYA YANSIMALARI
Sosyal medyada hızla yayılan videolar, kazanın şiddetini ve kurtarma çalışmalarının zorluğunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, çevredekilerin suya girerek can kurtarma çabalarına tanık olundu. Olay, Cezayir'de büyük üzüntüye neden oldu.


