SPOR
Yayınlanma : 15 Ekim 2025 02:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım'ı tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Gürcistan'ı 4-1 yenen A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti. Maçı Gürcistan Cumhurbaşkanı ile birlikte izleyen Erdoğan, futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2026 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Gürcistan'ı 4-1 mağlup eden A Milli Takım'ı kutladı. Ay-yıldızlı ekip, bu galibiyetle Dünya Kupası'na ilerleme yolunda önemli bir adım daha attı.

MİLLİ TAKIM'DAN GÜRCİSTAN'A FARK

Kocaeli'de oynanan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili'nin birlikte takip ettiği karşılaşmada Türkiye, Gürcistan'ı 4-1'lik net bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla milli takım, grup ikinciliği mücadelesinde önemli bir avantaj elde etti.

ERDOĞAN'DAN FUTBOLCULARA VE TEKNİK HEYETE TEBRİK

Maçın ardından Kocaeli Stadyumu'nda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncularını ve teknik heyetini gösterdikleri başarıdan dolayı tebriklerini iletti.