GÜNDEM
Yayınlanma : 08 Aralık 2025 17:16

Davraz Dağı'na ilk kar düştü, kayak sezonu için umutlar arttı

Davraz Dağı'na ilk kar düştü, kayak sezonu için umutlar arttı
Isparta'daki Davraz Dağı'na düşen ilk kar, bölge halkı ve turizmcilerde sevinç yarattı. Kar kalınlığının artmasıyla erken sezon açılışı umutları yeşerdi.

Isparta'nın önemli kış turizm merkezlerinden Davraz Dağı, bu sezonun ilk kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Zirvede etkili olan kar yağışı, hem bölge halkı hem de kış turizmcileri arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Kartpostallık Manzaralar Oluştu

Kar yağışının ardından kayak merkezinde adeta kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. İlerleyen günlerde kar kalınlığının artması beklenirken, yetkililer bu durumun tatilcilerin bölgeye olan ilgisini artıracağını öngörüyor.

Erken Sezon Açılışı İçin Umutlu Bekleyiş

Sezon hazırlıklarını sürdüren işletmeler, kar yağışının devam etmesi halinde kayak sezonunu planlanandan daha erken başlatmayı umut ediyor. Hem işletmeciler hem de kış sporları meraklıları, Davraz'da bereketli ve hareketli bir sezon geçirmeyi bekliyor.