SPOR
Yayınlanma : 24 Eylül 2025 07:51

Dembele Altın Top'un sahibi oldu: Kenan Yıldız Kopa Trophy'de 5. sırada

Dembele Altın Top'un sahibi oldu: Kenan Yıldız Kopa Trophy'de 5. sırada
Ousmane Dembele Ballon d'Or ödülünü kazanırken, Kenan Yıldız Kopa Trophy'de 5. oldu. Yağmur Tanrısevsin ise ödül törenine sürpriz bir katılım gerçekleştirdi.
Dembele Altın Top'un sahibi oldu: Kenan Yıldız Kopa Trophy'de 5. sırada

France Football tarafından düzenlenen Ballon d'Or ödül töreni, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşti.

DÜNYA YILDIZLARI PARIS'TE

Paris Saint-Germain'le UEFA Şampiyonlar Ligi, Fransa Ligi ve Fransa Kupası'nı kazanan 28 yaşındaki Ousmane Dembele, Altın Top ödülünün sahibi oldu. Ödül töreninde birçok dünya yıldızı bir araya geldi.

KENAN YILDIZ'DAN 5. SIRADAKİ BAŞARI

Milli futbolcu Kenan Yıldız, 21 yaş altı en iyi futbolculara verilen Kopa Trophy ödülüne aday gösterildi ve 5. sırada yer aldı. Yıldız'ın başarısı, Türkiye'de büyük yankı uyandırdı.

SÜRPRİZ KATILIM: YAĞMUR TANRISEVSIN

69. Ballon d'Or ödül törenine sürpriz bir katılım da Yağmur Tanrısevsin'den geldi. Tanrısevsin, Paris'teki Théâtre du Châtelet'te düzenlenen törende yer alarak sosyal medya hesabından deneyimini paylaştı.