SPOR
Yayınlanma : 13 Eylül 2025 12:58

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat 19.00'a alındı

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat 19.00'a alındı
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın EuroBasket final maçıyla çakışan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının saatini 19.00'a aldı. Karar, iki müsabakanın aynı anda oynanmasını önlemek amacıyla verildi.

MAÇ SAATİ DEĞİŞTİRİLDİ

Bu nedenle, TFF, Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saatini 19.00'a çekti. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Almanya ile oynayacağı final maçı ise 21.00'de başlayacak. Karar, iki önemli spor müsabakasının aynı anda oynanmasını önlemek amacıyla alındı.

EUROBASKET ETKİSİ

12 Dev Adam'ın mücadelesinin ardından Fenerbahçe-Trabzonspor maçının saatinin değiştirilmesi, basketbol finalinin seyirciliğini de etkilememek için alınmış bir önlem olarak değerlendiriliyor. TFF'nin bu kararı, sporseverlerin iki önemli maçı da rahatlıkla takip edebilmelerini sağlamayı amaçlıyor.