Galatasaray'da Beşiktaş derbisinde sakatlanan Wilfried Singo'nun tedavi süreci ve Fenerbahçe'nin kalecisi Ederson'un sağlık durumu hakkında son bilgiler paylaşıldı.

GALATASARAY'DA SİNGO'NUN DURUMU
Fildişili savunmacı Wilfried Singo'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki Bodo Glimt maçına yetiştirilmesi hedefleniyor. Sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edilen Singo'nun, takıma en az 2 hafta sonra katılması bekleniyor. Milli takım arasından sonra ligde oynanacak Başakşehir maçını kaçıracak 24 yaşındaki futbolcunun, 22 Ekim'deki Bodo Glimt maçında sahada olması planlanıyor.

FENERBAHÇE'DE EDERSON'DA SON DURUM
Fenerbahçe, Ederson'un sakatlığına ilişkin bir açıklama yayınladı. Brezilyalı kalecinin arka adalesinde kanama tespit edildiği belirtildi. Samsunspor maçı öncesi yapılan antrenmanda sakatlanan Ederson, maç kadrosunda yer almamıştı. Brezilyalı kalecinin yerine Tarık Çetin ilk 11'de görev aldı. Ederson, Brezilya Milli Takımı'na da davet edilmişti ancak Dünya Kupası Elemeleri'nde Güney Amerika ve Japonya ile yapılacak maçlarda forma giyemeyecek.

