YAŞAM
Yayınlanma : 20 Ocak 2026 16:06

Gazeteciler, 'Aşk Listesi' oyununun basın galasında bir araya geldi

Gazeteciler, 'Aşk Listesi' oyununun basın galasında bir araya geldi
Eskişehir'de 'Aşk Listesi' oyununun basın gösterimi büyük ilgi gördü. Sanatçılar ve gazeteciler etkinlikte bir araya geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Kanadalı yazar Norm Foster’ın kaleme aldığı 'Aşk Listesi' adlı oyunun basın gösterimini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.

ÖZEL GÖSTERİM İLGİYLE İZLENDİ

Genco Erkal Sahnesi'nde sahnelenen özel gösterimde, Türkçeye Eylül Aktürk tarafından kazandırılan ve yönetmenliğini Şehir Tiyatroları'nın sevilen ismi Ercüment Yılmaz'ın üstlendiği oyun, Eskişehirli basın mensupları ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı sanat kurumlarında görev yapan sanatçılar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Gösterim, alkışlarla son buldu.

OYUNCULAR VE GÜNÜN ANLAMINA KISACA DEĞİNİLDİ

Romantik komedi türündeki oyunda; Şehir Tiyatrosu sanatçıları Alp Sunaoğlu, Gamze Demirer ve Emre Demirci rol aldı. Oyun sonrasında sahneye çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, oyuncuları tebrik ederek günün anlamı hakkında kısa bir konuşma yaptı. Temsilin ardından fuaye salonunda sanatçılar ve gazeteciler, oyun hakkında sohbet ederek fotoğraf çekildi.