AVRUPA
Yayınlanma : 28 Mayıs 2015 00:34
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı Erkam Tufan Aytav 'şüpheli' sıfatı ile ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'ne çağrıldı.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkan Yardımcısı Erkam Tufan Aytav 'şüpheli' sıfatı ile ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'ne çağrıldı.
Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu tarafından yarın saat 10.00'da 'gizli' bir soruşturma kapsamında Çağlayan Adliyesi'ne çağırılan Erkam Tufan Aytav Twitter hesabından, "Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu 'şüpheli' sıfatı ile ifadeye çağırdı. Gizlilik kararı varmış ne olduğunu söylemediler. Yarın gideceğim hayırlısı" ifadelerine yer verdi.
- 09:55AKİB BAŞKANI HIZAR’DAN TARİHİ ÇAĞRI: “YURT DIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLER VE GÖÇMENLER BAKANLIĞI KURULMASI ARTIK BİR ZORUNLULUKTUR”
- 06:25Eskişehir'de her ayın 26'sı 'İndirim Bayramı' kutlanıyor
- 06:08Trafikte yeni cezalar devrede! Cebinizi yakacak yaptırımlar geliyor
- 05:51Türkiye'de işsizlik alarm veriyor: Her 3 kişiden 1'i işsiz!
- 05:38Türkiye'nin demiryolu yatırımları, İngiliz çelik sektörünü diriltiyor
- Youtube
