GÜNDEM
Yayınlanma : 21 Aralık 2025 23:34

Genç yedek subay Ali Can, kanser tedavisi gördüğü memleketinde hayatını kaybetti: Annesinin izinden mi gitti?

Genç yedek subay Ali Can, kanser tedavisi gördüğü memleketinde hayatını kaybetti: Annesinin izinden mi gitti?
Kanser tedavisi gören yedek subay Ali Can, memleketinde fenalaşarak hayatını kaybetti. Annesinin de aynı hastalıktan vefat etmiş olması acı tesadüfü gözler önüne serdi.

Antalya'nın Serik ilçesinde, kanser tedavisi gördüğü bilinen yedek subay Ali Can, izinli olarak geldiği baba ocağında fenalaşarak hayatını kaybetti. Tedavisinin ardından memleketine dönen Can, dün akşam aniden rahatsızlanınca önce Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyeti üzerine Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Ali Can, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ACILI BABA VE KADERİN BENZERLİĞİ

Bekar olduğu öğrenilen Ali Can'ın cenazesi, Kayaburnu Mahallesi Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Cenaze törenine Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle, Ali Can'ın annesi Fatma Can'ın da 2021 yılında aynı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmiş olması, acı tesadüfü daha da derinleştirdi. Esnaflık yapan baba İsmail Can, evladını toprağa verirken büyük üzüntü yaşadı ve ayakta durmakta güçlük çekti.

İLÇEDE DERİN ÜZÜNTÜ

Genç yaşta hayata veda eden Ali Can'ın vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere Serik ilçesinde de büyük bir üzüntüye neden oldu. Kanserle mücadelesi sırasında memleketine gelmesi ve burada kaybı, sevenlerini yasa boğdu.