GÜNDEM
Yayınlanma : 01 Kasım 2025 20:28

Giresunda duygusal anma: Eski Belediye Başkanı Mehmet Larçın için kabir başında buluşma

Giresunda duygusal anma: Eski Belediye Başkanı Mehmet Larçın için kabir başında buluşma
Giresunun eski Belediye Başkanı Mehmet Larçın, vefatının 23. yılında mezarı başında anıldı. Belediye Başkanı Fuat Köse, Larçının Giresuna kazandırdığı eserlerin unutulmayacağını belirtti.

Giresunda iki dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Ekim 2002de amansız bir hastalığa yenik düşen merhum Mehmet Larçın, vefatının 23. yılında sevenleri tarafından unutulmadı.

KABİR BAŞINDA DUYGUSAL BULUŞMA

Mehmet Larçının ailesi ve yakınları, merhum başkanın mezarı başında bir araya gelerek anma töreni düzenledi. Törene katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, duygu dolu açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN KÖSEDEN YÜREKLERE DOKUNAN SÖZLER

Fuat Köse, "Rahmetli Mehmet Larçın başkanımızın Giresuna kazandırdığı eserler asla unutulmayacak. Tüm belediye başkanları şehrimize önemli hizmetlerde bulundu, ancak ben şahsen Mehmet Larçın ağabeyimizin hizmetlerine bizzat tanıklık ettim" dedi.

GİRESUN AŞIĞI BİR LİDER

Köse, Larçını "iyilik dolu Giresun aşığı bir ağabey" olarak nitelendirerek, "Aramızdan ayrılışı hepimizi derinden üzdü. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Anma töreni, duaların okunması ve Larçının anılarının paylaşılmasıyla son buldu.